Najlepšie domáce hranolky

Loading...
(0 / 5)

Hranolky patria medzi obľúbené pochúťky takmer každý ich miluje, hoci nepatria medzi celkom zdravé prílohy. Viete, ako si ich pripraviť doma tak, aby boli najlepšie?

Na domáce hranolky budeme potrabovať

Domáce hranolky si pripravíme nasledovne

  • Zemiaky si najprv očistíme a nakrájame na hrubšie kúsky.
  • Najprv ich ponoríme do vody približne na 30 minút.
  • Potom hranolky vyberieme a poriadne vysušíme.
  • Hranolky osmažíme v oleji asi na dve minúty. Vyberieme ich a necháme odkvapkať.
  • Potom opäť rozohrejeme olej a a znova smažíme, kým nie sú zlaté.
  • Následne ich osušíme od oleja, osolíme a môžeme posypať ešte korením. Poriadne premiešame.

Chutil ti tento recept?

komentárov

x