Grilovanie

Domáci kurací kebab

Kebab patrí k obľúbeným jedlám, ktoré si často kupujeme v stánkoch, keď sa nám nechce variť. Nie je však vôbec ťažké…

(4.1 / 5)

Pečená mrkva s medom a čili

Mrkva je vynikajúcim zdrojom betakaroténu, ktorý je pre naše telo dôležitý. Zároveň obsahuje mnoho vitamínov a minerálnych látok, aminokyselín a mastných…

(4.1 / 5)

Pečené paradajky do pohárov

Máte veľa paradajok a neviete, čo s nimi robiť? Urobte si pretlak do zásoby a pár paradajok dajte bokom. Máme totiž…

(4.1 / 5)

Chrumkavé cuketové tyčinky

Cuketa je síce geniálny druh zeleniny, no problém prichádza v momente, keď ju chceme grilovať alebo piecť. Často sa stane, že…

(4.1 / 5)

Ako pripraviť tie najlepšie grilované špeciality

Leto nie je len sezónou oddychu a dovoleniek, ale aj vydarených grilovačiek. Ak patríte v grilovaní k nováčikom alebo je váš…

(4.1 / 5)

Varená kukurica trochu inak

Neviem ako vy, no ja si neviem predstaviť leto bez uvarenej kukurice. Nedávno som „naďabila“ na jeden úžasný recept a veru…

(4.1 / 5)
x