Typ receptu
Máte radi Boršč? Receptov je mnoho, no ktorý je ten správny? Ak neviete, akú polievku po sviatkoch navariť, Boršč sa hodí…
Obľúbené slávnostnejšie hlavné jedlo, kde kraľuje hovädzina a koreňová zelenina. Omáčku na sviečkovú si zvykneme pripravovať aj k iným druhom mäsa,…
Kto by si nedal kapustnicu v týchto mesiacoch? A hlavne teraz, keď Vianoce a Nový rok klopú na dvere a nám sa zbiehajú slinky na…
Buď ho milujete alebo nenávidíte. Tatarák bola kedysi klasika v každom pohostinstve. Neskôr bol zakázaný a v Českej republike dostal viac…
Rýchla večera v podobe cestovín môže byť už do pol hodiny na stole. Tajomstvo chutne uvarených cestovín je ale v samotných…
Morca-Dellu pozná každý z nás, preto sme si pre vás pripravili tento recept. Jeho tajomstvo je ukryté v jednoduchosti. Stačí vám…