Národné jedlá

Pravý domáci tatarák

Buď ho milujete alebo nenávidíte. Tatarák bola kedysi klasika v každom pohostinstve. Neskôr bol zakázaný a v Českej republike dostal viac…

(4.1 / 5)

Šišky do rúry bez oleja

Inšpirovali sme sa receptom pani Milky, ktorá robila šišky. Piekla ich v rúre, bez oleja a dokázala všetkým, že to ide.…

(4.1 / 5)

Plnený taliansky chlieb focaccia

Focaccia je talianska chlebová placka, ktorá sa ešte potiera olivovým olejom a podáva sa ako predjedlo spolu s vínom a napríklad…

(4.1 / 5)

Recept na originálny Boršč

Máte radi Boršč? Receptov je mnoho, no ktorý je ten správny? Ak neviete, akú polievku po sviatkoch navariť, Boršč sa hodí…

(4.1 / 5)

Novoročná šošovicová polievka

Jesť šošovicovú polievku na nový rok je dlhoročnou a neodmysliteľnou tradíciou v našej rodine. Viete z akého dôvodu sa konzumuje práve…

(4.1 / 5)

Domáci podplamenník

Podplamenník alebo poplamúch je tradičné jarmočné jedlo, ktoré by ale teraz rozvoniavalo aj na všetkých vianočných trhoch. Žiaľ, tie si tento…

(4.1 / 5)
x