Národné jedlá

Zemiaková haruľa

U nás doma vždy boli haluškové soboty. V prípade, že sa halušky nevarili, pripravovali sme väčšinou tradičnú haruľu s kyslou polievkou.…

(4.1 / 5)

Domáce syrové korbáčiky

Na skvelý recept sme narazili v skupine Rady a recepty starých mám na nezaplatenie a zdieľala ho pani Mária. Robila domáce korbáče…

(4.1 / 5)

Cesnakové langoše

Milovníci langošov pozor. Ak na ne máte už dlhšie chuť, dnes je ten deň, kedy by ste ich mali vyskúšať. Tento…

(4.1 / 5)

Cuketové halušky

Cuketa je naozaj kráľovnou letnej zeleniny. Možno ste z nej už robili placky, dávali ju do koláčov alebo ju len tak…

(4.1 / 5)

Rýchle plnené kapustové listy

Kto by nemiloval plnené kapustné listy? Šťavnaté mäso s ryžou, ktoré je starostlivo zabalené do listov kapusty je jedlom, ktoré všetci…

(4.1 / 5)

Koložvárska kapusta

Koložvárska kapusta je pôvodom maďarský recept, no celkom dobre sa udomácnil aj u nás. Ak ju pripravujete pravidelne, recept už máte…

(4.1 / 5)
x