Národné jedlá

Bryndzová nátierka

Máte chuť na plnohodnotné, slovenské raňajky? Čo tak si pripraviť domácu bryndzovú nátierku, ku ktorej budete potrebovať len štyri ingrediencie? V…

(4.1 / 5)

Rýchle špagety bolognese s čerstvými paradajkami

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, čo by ste chceli jesť ako posledné jedlo, ak by ste si mohli vybrať? Pre…

(4.1 / 5)

Palacinky s karamelizovanými jablkami

Palacinky, to je hádam slabosťou nás všetkých. Obrovskou výhodou palaciniek je to, že takmer každý v nich dokáže nájsť tú svoju…

(4.1 / 5)

Tradičné langoše

Langoš je pôvodom z Maďarska, čo vyplýva aj z názvu, keďže slovo „láng“ znamená v maďarčine plameň. Langoš získal názov zo spôsobu jeho výroby,…

(4.1 / 5)

Zemiaková baba s oštiepkom

Premýšľate čo ukuchtiť sebe a svojej rodine na obed alebo večeru? Nemáte chuť na mäso, no napriek tomu by ste si…

(4.1 / 5)

Tradičné bryndzové halušky

Viete si predstaviť tradičnejšie slovenské jedlo ako vynikajúce bryndzové halušky? Asi ťažko. Tento perfektný pokrm sa nestal národným jedlom našej krajiny…

(4.1 / 5)
x