Huby

Najlepší hlivový perkelt s haluškami

Máte radi paprikáš alebo perkelt? Každý toto jedlo volá trochu inak, hlavný rozdiel je, že do perkeltu by nemala ísť smotana,…

(4.1 / 5)

Tipy na cestoviny

Špagety, kolienka, penne, tagliatelle alebo linguine. Kto miluje cestoviny, určite pozná všetky druhy. Prinášame vám k nim recepty na skvelé omáčky, ktoré…

(4.1 / 5)

Jesenné polievky

Jeseň sa blíži a to je ideálny čas na sýte husté polievky plné zeleniny, strukovín a surovín, ktoré mnohí máme aj…

(4.1 / 5)

6 tipov ako pripraviť kuracie prsia

Kuracie prsia využíva v kuchyni každý, kto nie je vegetarián alebo vegán. Pripraviť ich môžete aj na 100 spôsobov a takéto…

(4.1 / 5)

Kuracie na hríboch a smotane

Hovorí sa, že Napoleon nemal rád kuracie mäso. Raz sa do jeho kuchyne dostal kuchár, ktorému o tom akosi zabudli povedať. Imperátorovi…

(4.1 / 5)

TOP recepty na pomazánky

Nátierky sú naozaj úžasná vec. Nielen, že chutia vynikajúco, máte ich hotové rýchlo a na pečive ich má rád natreté každý.…

(4.1 / 5)
x