Huby

Najlepší hlivový perkelt s haluškami

Máte radi paprikáš alebo perkelt? Každý toto jedlo volá trochu inak, hlavný rozdiel je, že do perkeltu by nemala ísť smotana,…

(4.1 / 5)

Kuracie na hríboch a smotane

Hovorí sa, že Napoleon nemal rád kuracie mäso. Raz sa do jeho kuchyne dostal kuchár, ktorému o tom akosi zabudli povedať. Imperátorovi…

(4.1 / 5)

TOP recepty na pomazánky

Nátierky sú naozaj úžasná vec. Nielen, že chutia vynikajúco, máte ich hotové rýchlo a na pečive ich má rád natreté každý.…

(4.1 / 5)

Sezónna hubová polievka

Sezóna húb sa začala. Na Slovensku je hubárstvo mimoriadne populárne a aj dnes je ideálny čas vyraziť. Z húb si môžete…

(4.1 / 5)

Plnené vajíčkové tortilly

Toto je jeden perfektný tip! Ak hľadáte rýchly recept na večeru alebo raňajky, tieto plnené vajíčkové tortilly musíte vyskúšať. Recept pochádza…

(4.1 / 5)

Tradičná poľská zapekanka

Zapeknaku pozná zrejme každý z nás. Ak sa ocitnete v Poľsku, nájdete ju na každom rohu. Je to tradičná forma „fast…

(4.1 / 5)
x