Vegetariáske recepty

Chlebík vo vajíčku trochu inak

Chlebík vo vajíčku patrí medzi veľmi lahodné a rýchle raňajky. Dá sa pripraviť aj v prípade, že vaša chladnička je skoro…

(4.1 / 5)

Paradajková omáčka na špagety

Vedeli ste o tom, že Taliani sú veľkými znalcami omáčok? Ich cestoviny sú známe po celom svete hlavne vďaka ich neodolateľným…

(4.1 / 5)

Talianska nátierka zo sušených paradajok

Maslo je niečo, bez čoho si mnoho z nás nevie predstaviť ráno. Dávame si ho na čerstvý chlebík, používame ho do…

(4.1 / 5)

Talianska paradajková omáčka

Medzi najlepších znalcov omáčok jednoznačne patria Francúzi a Taliani. Keďže dnes je hlavnou témou paradajková omáčka, zavítame práve do Talianska. Bez…

(4.1 / 5)

Domáce posúchy trochu inak

Obchodné reťazce nám ponúkajú čoraz viac a viac druhov rôzneho pečiva. Niektorí sú ho už tak presýtení, že ho prestali kupovať…

(4.1 / 5)

Slávnostné pečené zemiaky

Zemiaky sú jednou z najčastejších príloh k mäsu. Robíme ich na spôsob pyré, varená klasika alebo pečené s rozmarínom. Prostredníctvom jednoduchých…

(4.1 / 5)
x