Bravčové mäso

Trhané mäsko

S otepľovaním sa spája aj obdobie grilovačiek. A hoci zatiaľ ešte nie je až tak teplo, aby sme večer sedeli von,…

(4.1 / 5)

Skvelý paprikový bôčik

Máte aj vy radi paprikový bôčik? Ak ho zbožňujete, no neviete, ako by ste si ho mali pripraviť, máme pre vás…

(4.1 / 5)

Kapustnica podľa otca Richarda Müllera

Kto by si nedal kapustnicu v týchto mesiacoch? A hlavne teraz, keď Vianoce a Nový rok klopú na dvere a nám sa zbiehajú slinky na…

(4.1 / 5)

Domáci podplamenník

Podplamenník alebo poplamúch je tradičné jarmočné jedlo, ktoré bude čoskoro rozvoniavať aj na všetkých vianočných trhoch. Máte radi podplamenník? Upečte ho…

(4.1 / 5)

Rizoto so zeleninou

Rizoto nie je len spomienka na školské jedálne. Ak si ho navaríte doma, pridáte obľúbenú zeleninku a mäso, máte o večeru…

(4.1 / 5)

Bravčové mäsko na rumunský spôsob

Aj vy máte občas pocit, že varíte stále to isté? Niekedy jednoducho musíte porozmýšľať a možno zavítať na internet, aby ste…

(4.1 / 5)
x