Bravčové mäso

Čo na nedeľný obed (2. časť)

Ako často sa svojich blízkych pýtate, čo by si želali na obed? Po rokoch varenia tých istých jedál sa občas pristihneme…

(4.1 / 5)

Maďarský guláš

Maďarský guláš je medzi mnohými veľmi obľúbený a pochutia si na ňom aj tí najväčší gurmáni. Dokonalá vôňa, ktorá sa nesie…

(4.1 / 5)

Cestoviny so smotanovou omáčkou

Bravčovina sa čoraz častejšie používa aj pri príprave cestovín, čo v minulosti nebolo celkom štandardné. Napriek tomu, že sa táto kombinácia…

(4.1 / 5)

Mäsové guľky v horčicovej omáčke so šampiňónmi

Domáca fašírka patrí medzi tradičné jedlá Slovákov. Či už je podávaná so zemiakovým šalátom alebo zemiakmi, pripravujeme ju doma pomerne často.…

(4.1 / 5)

Pečené bravčové karé

Netradičný recept už na prvý pohľad prezrádza, že pôjde o vynikajúcu večeru, či slávnostný obed. Kus bravčového karé v celosti narezaný do hrebeňového…

(4.1 / 5)

Rýchle plnené kapustové listy

Kto by nemiloval plnené kapustné listy? Šťavnaté mäso s ryžou, ktoré je starostlivo zabalené do listov kapusty je jedlom, ktoré všetci…

(4.1 / 5)
x