Typ receptu
Bravčová panenka je ideálna na rýchlu prípravu. Keď ju pripravujeme klasicky, stačí ju na panvici krátko orestovať z každej strany a…
Máte radi Boršč? Receptov je mnoho, no ktorý je ten správny? Ak neviete, akú polievku po sviatkoch navariť, Boršč sa hodí…
Kto by si nedal kapustnicu v týchto mesiacoch? A hlavne teraz, keď Vianoce a Nový rok klopú na dvere a nám sa zbiehajú slinky na…
Milovníci mletého mäsa si prídu na svoje. Recept na škótske vajce síce nepochádza zo Škótska, ako napovedá názov, no to nič…
Podplamenník alebo poplamúch je tradičné jarmočné jedlo, ktoré by ale teraz rozvoniavalo aj na všetkých vianočných trhoch. Žiaľ, tie si tento…
A túto tradičnú pochúťku ste už doma pripravovali? Paprikový bôčik majú v obľube najmä muži a vedia ju aj skvele pripraviť.…