Bravčové mäso

Koložvárska kapusta

Koložvárska kapusta je pôvodom maďarský recept, no celkom dobre sa udomácnil aj u nás. Ak ju pripravujete pravidelne, recept už máte…

(4.1 / 5)

Zemiaky na spôsob carbonara

Máte radi francúzske zemiaky alebo jedlá tomuto podobné? Potom si pečené zemiaky ala carbonara určite zamilujete. Nie je to síce nič…

(4.1 / 5)

Bravčové mäso na hrášku

Bravčové mäso patrí medzi univerzálne a preto nie je problém pripraviť z neho naozaj čokoľvek. Ak ešte stále neviete čo dnes…

(4.1 / 5)

Cesnaková marináda na grilovanie

Sezóna grilovačiek sa začína. Teplejšie víkendy nás ťahajú von a ak máte záhradku pri dome, možno už máte prvú grilovačku za…

(4.1 / 5)

Najlepší morčací perkelt

Už zo samotného názvu vyplýva, že ide o jedlo pôvodom z maďarského jedálnička. Je však skvelé, že toto jedlo sa dostalo…

(4.1 / 5)

Mäsová roláda s prekvapením

Slovenský národ je známy svojou láskou k mäsu. Práve preto sme si pre vás pripravili recept na netradičný bochník. Hlavnou ingredienciu…

(4.1 / 5)
x