Bravčové mäso

Rizoto so zeleninou

Rizoto nie je len spomienka na školské jedálne. Ak si ho navaríte doma, pridáte obľúbenú zeleninku a mäso, máte o večeru…

(4.1 / 5)

Černohorský rezeň

Keď sa povie tradičný slovenský obed, mnoho z nás si okamžite predstaví bryndzové halušky. Zabúdať však netreba ani na šťavnatý a…

(4.1 / 5)

Živánska na plechu

Pravá živánka je skôr záležitosť grilovačiek a opekačiek, no pripraviť si ju môžete aj doma na plechu. Domnievali sme sa, že…

(4.1 / 5)

Rýchle plnené kapustové listy

Kto by nemiloval plnené kapustné listy? Šťavnaté mäso s ryžou, ktoré je starostlivo zabalené do listov kapusty je jedlom, ktoré všetci…

(4.1 / 5)

Labužnícke rezne

Na internete často nájdete jednu otázku, ktorá sa vyskytuje najčastejšie. Ako vypražiť rezne tak, aby boli ako pampúšiky? Každý má nejaký…

(4.1 / 5)

Cestoviny so slaninou a cuketou

Stále s cuketou nekončíme! Je to tá najobľúbenejšia sezónna zelenina a receptov nikdy nie je dosť. Dnes si navaríme cestovinové rezance…

(4.1 / 5)
x