Bravčové mäso

Bravčová panenka s hruškami a pyré

Bravčová panenka – to zázračné slovné spojenie, pri ktorom sa prebudia chuťové bunky nejedného fajnšmekra. Táto kombinácia je skutočným nebíčkom v…

(4.1 / 5)

Vyprážané rezne s uhorkovým šalátom

Vyprážaný rezeň by sme pokojne mohli nazvať typickým pre Slovákov, pretože vyprážané rezne nás sprevádzajú celým životom. Určite každý z nás…

(4.1 / 5)

Zbojnícky špíz

Špíz, je slovo pochádzajúce z nemeckého jazyka, ktorý v preklade znamená bodec. Kulinárske dielo s názvom špíz je odvodené od základnej…

(4.1 / 5)

Segedínsky guláš

Nájde sa nejaký milovník mäsa, ktorému by nechutil segedínsky guláš? Hľadať ho by bolo asi veľmi náročné, no pripraviť si túto…

(4.1 / 5)

Bravčové rezne na prírodno

Ak neviete, čo pripraviť na obed alebo si radi odkladáte fajnové recepty na neskôr, rozhodne neprehliadnite tento. Chutné bravčové rezne v…

(4.1 / 5)

Pečená plnená zelenina s mäsovou plnkou

Máte radi zeleninu? Potom si tento recept určite zamilujete. Pre vegetariánov nie je, no tí si môžu pripraviť variantu bez mäsa…

(4.1 / 5)
x