Aké rezne pripravujete na Veľkú noc? Niekde je len údené mäso a šalát, inde sa vo veľkom vyprážajú rezne, prípadne sa…
Klasika v podobe plnenej kapusty alebo, ako sa tomu často hovorí, holúbkov, nikdy neurazí. Je to veľmi dobré v prípade, že…
Opäť neviete, čo by ste navarili na obed? Máme pre vás tip, ktorý vás určite poteší. Urobte si mäso na čínsky…
Urobiť dobrú bravčovú panenku tak, aby nebola vysušená, ale pekne šťavnatá, no zároveň správne prepečená, je hotové umenie. Často sa na…
Existuje len málo ľudí, ktorí by si nepochutnali na pravých talianskych bolonských špagetách. Hoci sa nájde množstvo šikovných kuchárov, ktorí ich…
V posledných rokoch sa aj na Slovensku stáli veľmi populárnymi hamburgery, ktoré si už nemusíte kupovať vo fastfoodoch, ale zvládnete ich…