Typ receptu
Aké rezne pripravujete na Veľkú noc? Niekde je len údené mäso a šalát, inde sa vo veľkom vyprážajú rezne, prípadne sa…
Bravčová panenka je ideálna na rýchlu prípravu. Keď ju pripravujeme klasicky, stačí ju na panvici krátko orestovať z každej strany a…
Máte radi Boršč? Receptov je mnoho, no ktorý je ten správny? Ak neviete, akú polievku po sviatkoch navariť, Boršč sa hodí…
Kto by si nedal kapustnicu v týchto mesiacoch? A hlavne teraz, keď Vianoce a Nový rok klopú na dvere a nám sa zbiehajú slinky na…
Milovníci mletého mäsa si prídu na svoje. Recept na škótske vajce síce nepochádza zo Škótska, ako napovedá názov, no to nič…
Podplamenník alebo poplamúch je tradičné jarmočné jedlo, ktoré by ale teraz rozvoniavalo aj na všetkých vianočných trhoch. Žiaľ, tie si tento…