Bravčové mäso

Bravčová panenka s omáčkou zo zeleného korenia

Máte chuť na slávnostný obed a neviete, čo by ste mali variť? Pokiaľ si neviete rady, môžeme vám povedať, že skvelou…

(4.1 / 5)

Plnená pečená fašírka

Vynikajúca fašírka je proste klasika, ktorú milujú asi všetci. Nie každý však pozná ten najlepší recept, vďaka ktorému si ju dokážete…

(4.1 / 5)

Domáci podplamenník

Podplamenník alebo poplamúch je tradičné jarmočné jedlo, ktoré bude čoskoro rozvoniavať aj na všetkých vianočných trhoch. Máte radi podplamenník? Upečte ho…

(4.1 / 5)

Šošovicová kyslá polievka

Ak ste milovníkom kyslých strukovinových polievok, potom je klasická šošovicová určite na vrchole vášho rebríčku. Každý ju samozrejme pripravuje inak a…

(4.1 / 5)

Domáci segedín

Máte radi maďarskú kuchyňu? Potom vám klasický domáci Segedín nemusíme predstavovať. Ak máte radšej pikantnejšie jedlá, pridajte čili. Ak však varíte…

(4.1 / 5)

Živánska na plechu

Pravá živánska je skôr záležitosť grilovačiek a opekačiek, no pripraviť si ju môžete aj doma na plechu. Domnievali sme sa, že…

(4.1 / 5)
x