Typ receptu
Dnes si navaríme jednoduché cestoviny na spôsob Stroganov. Ak tento recept poznáte, potom vám trochu zjednodušíme prácu. Tentokrát si ho premeníme…
Obľúbené slávnostnejšie hlavné jedlo, kde kraľuje hovädzina a koreňová zelenina. Omáčku na sviečkovú si zvykneme pripravovať aj k iným druhom mäsa,…
Každý, kto ochutnal toto hlavné jedlo povedal, že bolo výborné. Pripraviť sa dá aj na slávnostnejšie obedy, stačí sa trošku pohrať…
Máte radi zapekanú brokolicu, no vždy vám niečo k tomuto jedlu chýbalo? Vyskúšajte ju s batátmi, syrom a vynikajúcou smotanovo-vajíčkovou omáčkou.…
Podplamenník alebo poplamúch je tradičné jarmočné jedlo, ktoré by ale teraz rozvoniavalo aj na všetkých vianočných trhoch. Žiaľ, tie si tento…
Nakladaný hermelín nájdete takmer v každom pohostinstve a najviac si na ňom pochutíte práve keď si ho dáte k pivu alebo…