Omáčky

Cestoviny so smotanovou omáčkou a šampiňónmi

Dnes si navaríme jednoduché cestoviny na spôsob Stroganov. Ak tento recept poznáte, potom vám trochu zjednodušíme prácu. Tentokrát si ho premeníme…

(4.1 / 5)

Sviečková na smotane

Obľúbené slávnostnejšie hlavné jedlo, kde kraľuje hovädzina a koreňová zelenina. Omáčku na sviečkovú si zvykneme pripravovať aj k iným druhom mäsa,…

(4.1 / 5)

Kuracie kúsky v krémovo-horčicovej omáčke

Každý, kto ochutnal toto hlavné jedlo povedal, že bolo výborné. Pripraviť sa dá aj na slávnostnejšie obedy, stačí sa trošku pohrať…

(4.1 / 5)

Zapekaná brokolica so syrom

Máte radi zapekanú brokolicu, no vždy vám niečo k tomuto jedlu chýbalo? Vyskúšajte ju s batátmi, syrom a vynikajúcou smotanovo-vajíčkovou omáčkou.…

(4.1 / 5)

Domáci podplamenník

Podplamenník alebo poplamúch je tradičné jarmočné jedlo, ktoré by ale teraz rozvoniavalo aj na všetkých vianočných trhoch. Žiaľ, tie si tento…

(4.1 / 5)

Nakladaný hermelín

Nakladaný hermelín nájdete takmer v každom pohostinstve a najviac si na ňom pochutíte práve keď si ho dáte k pivu alebo…

(4.1 / 5)
x