Jednohubky

Vyprážaná mozzarella

Máte chuť na niečo špeciálne? Dnes vám ukážeme, ako si pripraviť vyprážané sendviče s mozzarellou. Podávať ich môžete so zeleninou, na…

(4.1 / 5)

Varená kukurica trochu inak

Neviem ako vy, no ja si neviem predstaviť leto bez uvarenej kukurice. Nedávno som „naďabila“ na jeden úžasný recept a veru…

(4.1 / 5)

Chrumkavé cuketové tyčinky

Cuketa je síce geniálny druh zeleniny, no problém prichádza v momente, keď ju chceme grilovať alebo piecť. Často sa stane, že…

(4.1 / 5)

Mini syrové pagáčiky bez kysnutia

Ak si chcete pripraviť pagáče na oslavu alebo si ich zbalíte na víkend, vyskúšajte ich pripraviť podľa receptu pani Márie. Z…

(4.1 / 5)

Sezónny recept: pesto z medvedieho cesnaku

Jednou z prvých surovín, ktoré môžeme na jar začať spracovávať, je práve medvedí cesnak. Sezóna sa čoskoro začne a v tejto…

(4.1 / 5)

Pravý domáci tatarák

Buď ho milujete alebo nenávidíte. Tatarák bola kedysi klasika v každom pohostinstve. Neskôr bol zakázaný a v Českej republike dostal viac…

(4.1 / 5)
x