Krém, ktorý sa nerozteká

Loading...
(5 / 5)

Hľadáte recept na krém, ktorý sa neroztečie hneď po tom, ako ho vyberiete z chladničky? Táto otázka zaujímala aj nás, keďže je leto, no torty a dezerty si chceme dopriať, no lepšie bez ťažkých maslových krémov.

Ženy, ktoré radi pečú a majú skúsenosti aj s náročnejšími tortami majú skvelé rady a tipy, ktoré sa vám možno budú hodiť. Každý váš zákusok bude chutiť úžasne a čo je ešte lepšie, chvíľu vydrží aj vysoké letné teploty. Skvele sa hodia práve na zdobenie, no pokojne aj ako plnky, no výhodou je, že držia tvar.

Foto: pikist
  • Mascarpone s rozpustenou čokoládou. Dajte si ale pozor, aby bolo mascarpone studené a čokoláda vychladnutá.
  • 2 mascarpone vyšľahať so šľahačkou (33%). Obe suroviny musia byť priamo z chladničky a šľahačku nie je potrebné vyšľahať vopred. Stačí dochutiť cukrom alebo vanilkou. Ak chceme čokoládový, pridávame 60 gramov vychladnutej čokolády a trošku kakaa. Používa sa na torty, na muffiny, do koláčov, na roládu aj Pavlovu tortu.
  • Mascarpone s kyslou smotanou a cukrom. Vyšľahať, navrstviť a nechať stuhnúť.
  • Mascarpone, dve šľahačky, stužovač a cukor podľa chuti.
  • Kyslá smotana a rozpustená vychladnutá čokoláda.
Lahodný smotanový mascarpone krém
Lahodný smotanový mascarpone krém
Prejsť na recept
Univerzálny lahodný krém do zákuskov a tort
Univerzálny lahodný krém do zákuskov a tort
Prejsť na recept
Parížska šľahačka na plnenie koláčov
Parížska šľahačka na plnenie koláčov
Prejsť na recept
Čokoládový mascarpone krém
Čokoládový mascarpone krém
Prejsť na recept
Komentovať

Chutil ti tento recept?

komentárov

x