Kategórie
Focaccia je talianska chlebová placka, ktorá sa ešte potiera olivovým olejom a podáva sa ako predjedlo spolu s vínom a napríklad…
V čom spočíva tajomstvo dokonalého piškótového cesta? Základné pravidlo, ktoré odporúčajú všetky gazdinky, čo ho pečú najčastejšie je, že je potrebné…
Kysnuté cesto, tvarohová plnka a marhuľa. Kto chce, môže dať do stredu namiesto marhule lekvár, hrozienka, mak alebo orechy. Ide o…
Skvelý recept na cesnakové žemle, ktoré budú upečené za 20 minút! Teraz, keď nechcete veľmi navštevovať obchody bude tento recept naozaj…
Aké je vaše najobľúbenejšie ovocie, ktoré používate radi aj do pečenia? U nás to jednoznačne vyhrávajú klasické slovenské jabĺčka. Tento rok…
Majú aj vaše deti rady Brumíkov? Ide o maškrtu z cesta, plnenú čokoládovým krémom. Ak ich chcete upiecť doma, nie je…