Nie každý je fanúšikom bravčovej pečene. Je to jedlo, ktoré buď milujete, alebo ho nenávidíte, no napriek tomu patrí medzi obľúbené pochúťky, hlavne medzi gurmánmi. Ako ju však čo najlepšie pripraviť?
Na bravčovú pečeň budeme potrebovať
Bravčovú pečeň si pripravíme nasledovne
- Mäso si umyjeme a nakrájame na kocky alebo na rezance podľa chuti. Nakrájame si cibuľu a na oleji ju opečieme do sklovita.
- Pridáme mäso, zasypeme ho koreninami podľa chuti a poriadne osolíme. Potom pridáme jednu polievkovú lyžicu kečupu a zalejeme vodou podľa toho, koľko chceme mať šťavy. Dusíme, kým nebude pečeň mäkká.
- Ku bravčovej pečeni sa skvelo hodí ryža, môžete si však ku nej dať zemiakovú kašu, halušky alebo aj zemiakové placky.