Plnený bochník

(4 / 5)

Mnoho z nás si na večeru pripravuje obložené chlebíky, a teda sendviče. Tento recept vám poskytne inšpiráciu na geniálnu večeru , ktorú pripravíte za pár minút. Stačí, ak naplníte bochník čímkoľvek, čo máte radi a výsledok bude vždy stáť za to.

Budete potrebovať:

okrúhly bochník chleba

majonéza alebo kyslá smotana

1 cibuľa

horčica

kečup

saláma

šunka, poprípade slaninka

tvrdý syr

čínska kapusta

paradajky

paprika

Postup:

Z bochníka najskôr odrežeme vrchnú časť a vydlabeme vnútro. Striedku si odložíme bokom, pretože ju ešte budeme potrebovať. Na spodok naukladáme salámu a pridáme majonézu, kyslú smotanu, či syr v črievku. Pomocou lyžice majonézu roztrieme. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu. Ďalej pridáme striedku, ktorú rozmrvíme po celom povrchu. Potrieme ju horčicou. Tí, ktorí majú radi pikantnú chuť, môžu pridať chilli papričky. Mäsožravci pridajú šunku alebo slaninku. Ďalšia vrstva je kečup a hneď za ním čínska kapusta.

V ďalšej vrstve pridáme nakrájané paradajky a tvrdý syr. Na záver ešte pridáme šunku a kečup, horčicu, alebo majonézu. Bochník zakryjeme vrchnou časťou a zabalíme do alobalu. Pečieme na 150 stupňoch približne 30 minút. Nakrájame a môžeme podávať. Dobrú chuť.

zdroj: babskeveci.sk (Lucia M.)

Chutil ti tento recept?

komentárov

x