Mnoho ľudí nemá rado fašírky práve preto, že sa pripravujú z mletého mäsa. Nech už je dôvod akýkoľvek, mleté mäso svojim vzhľadom mnohých odpudí a tak sa oberajú aj o fantastickú chuť fašírok. To všetko sa dá napraviť, ak si fašírky pripravíte bez mäsa. Tieto brokolicové sú dokonca možno chutnejšie.
Budeme potrebovať:
- brokolicu
- soľ a korenie
- 2-3 strúčiky cesnaku
- strúhanka
Postup:
- Čoraz populárnejšia brokolica sa teší svojmu úspechu v kuchyniach po celom svete. Brokolicu obvarte v horúcej vode, počkajte, kým bude mierne mäkká. Potom ju v miske rozpučte vidličkou, pridajte múku, soľ a korenie, pretlačte 2-3 strúčiky cesnaku a formujte fašírky. Tie pred smažením obaľte zľahka v strúhanke.
Lucia M.