Bolonské špagety

Loading...
(5 / 5)

Existuje len málo ľudí, ktorí by si nepochutnali na pravých talianskych bolonských špagetách. Hoci sa nájde množstvo šikovných kuchárov, ktorí ich pripravujú podľa tradičného receptu, my máme pre vás niečo jednoduchšie, aby ste si ich doma zvládli urobiť kedykoľvek.

Na bolonské špagety budeme potrebovať

Bolonské špagety si pripravíme nasledovne

  • Nastrúhame si mrkvu a zeler, pretlačíme do toho cesnak. Na panvici si opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu a pridáme zeleninu, ktorú si odusíme.
  • Zeleninu dáme preč a na rovnakej panvici si opražíme mäso. Potom k nemu pridáme zeleninu a ochutíme soľou a koreninami.
  • Pridáme pretlak podľa chuti a zalievame vývarom. Pre zjemnenie chuti pridáme trochu cukru. Stiahneme na miernejší oheň a varíme, kým nebude mäso hotové. Potom si už len uvaríme špagety.

Chutil ti tento recept?

komentárov

x