Trhané mäsko

Loading...
(0 / 5)

S otepľovaním sa spája aj obdobie grilovačiek. A hoci zatiaľ ešte nie je až tak teplo, aby sme večer sedeli von, stále si môžeme pripraviť skvelé trhané mäso, ktoré sa hodí do hamburgerov, ale aj len tak ku chlebíku. Takto jednoducho si to pripravíte.

Na trhané mäso budeme potrebovať

Trhané mäso si pripravíme nasledovne

  • Zo surovín si pripravíme marinádu. Soľ, papriku a cukor pridáme podľa chuti, ako nám to vyhovuje, nepridávame vodu.
  • Poriadne premiešame a do misy vložíme mäso, ktoré poriadne porieme z každej strany.
  • Podlejeme vodou, zakryjeme a dáme piecť na 150 stupňov asi 4 hodiny.
  • Keď je mäsko hotové, natrháme ho vidličkami.

Chutil ti tento recept?

komentárov

x