Najlepší nepečený srnčí chrbát

Loading...
(5 / 5)

Na koláčik je čas a chuť jednoducho vždy. Najlepšie však je, keď si ho pripravíte doma a svojpomocne. Klasikou je aj nepečený srnčí chrbát.

Na nepečený srnčí chrbát budeme potrebovať

  • veľký balík piškót
  • 12 dekagramov posekaných orechov
  • 250 mililitrov mlieka
  • 4 PL kakaa
  • polovica čokoládového pudingu
  • 2 vanilkové cukru
  • 3 PL kryštálového cukru
  • štyri kocky horkej čokolády
  • 12 dekagramov masla
  • rum podľa chuti

Nepečený srnčí chrbát si pripravíme nasledovne

  • Balík piškót si polámeme na kúsky a pridáme k nim posekané orechy. Potom si v hrnci uvaríme mlieko s kakaom a pudingom. Pridáme vanilkový cukor, kryštálový cukor a pár kociek horkej čokolády.
  • Uvaríme si kašu a pridáme maslo. Varíme za stáleho miešania a pridáme podľa chuti rum.
  • Ešte teplé zmiešame s polámanými piškótami a orechmi. Vyložíme si formu fóliou a koláč do nej vlejeme. Dáme stuhnúť.

Chutil ti tento recept?

komentárov

x