Mäsovo-kapustové fašírky

(4 / 5)

Teplé počasie a letné mesiace so sebou prinášajú chuť po ľahkých jedlách plných ovocia a zeleniny. Veľkou výhodou je aj pestovanie domácej zeleniny a ovocia. Práve domácu zeleninku môžete použiť pri príprave nasledujúceho receptu. Tieto ľahké a chutné fašírky, ktoré obsahujú mleté mäso a kapustu sú tou najlepšou večerou na svete. Stačí vám zopár surovín a ľahká večera je hotová.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Macey Crowell (@whatsmacemakin) on

Budeme potrebovať:

  • 600 g mletého mäsa
  • 80 g tvarohu
  • hrsť kôpru
  • soľ
  • 200 g bielej kapusty
  • 1 vajíčko
  • 2-3 strúčiky cesnaku
  • čierne korenie

Postup:

  • V hlbokej miske zmiešajte mleté mäso spolu so soľou, cesnakom a čiernym korením. Kapustu umyte a nastrúhajte na čo najjemnejšie. Nakrájanú kapustu môžete pridať do mäsovej zmesi.
  • V samostatnej nádobe zmiešajte tvaroh spolu s vajíčkom. Takto pripravenú tvarohovú zmes môžete pridať do zmesi mletého mäsa a kapusty. Nakoniec pridajte do zmesi kôpor a zmes poriadne premiešajte. Kto ho nemá rád, môže vynechať.
  • Pripravenú mäsovú zmes teraz spracujte do guľôčok a poukladajte na plech. Pečte približne 30 minút pri teplote 180 stupňov.

sovkusom.ru

Chutil ti tento recept?

komentárov

x