Hemendex

Loading...
(0 / 5)

Hemendex je klasika, ktorú buď milujete, alebo nenávidíte. Väčšinou je to však ideálne jedlo na raňajky. Je rýchle a zasýti vás.

Na prípravu hemendexu budeme potrebovať

Hemendex si pripravíme nasledovne

  • Pri hemendexe je najdôležitejšia panvica, aby sa nám nič nepripálilo. Dáme si na ňu olej a necháme prehriať. Potom zľahka opečieme šunku z oboch strán, nie však príliš, aby nebola suchá.
  • Opatrne vylejeme vajcia na šunku tak, aby sa nám neporušili žĺtky. Keď sú skoro hotové, pridáme syr, ktorý si môžeme postrúhať, alebo môžeme pridať plátky.
  • Keď je hotový, posolíme, pokoreníme a nezabudneme na cibuľku alebo bylinky.

Chutil ti tento recept?

komentárov

x