Jednoduché, rýchle a ľahké jedlo poteší každý hladný krk a to najmä vtedy, keď na varenie neostáva čas nazvyš. Ak je to prípad tak často sa opakujúci aj vo vašej rodine, potom si zapíšte tento receptík. Univerzálnou a chutnou večerou nepohrdne nikto!
3 kuracie prsia
150g parmezánu
2 vajíčka
trochu múky
strúhanku alebo drvené kukuričné vločky
soľ a korenie podľa chuti
olej
Kuracie prsia umyte, osoľte a okoreňte a narežte po šírke do dvoch tretín. Dovnútra mäsa dajte parmezán nakrájaný na plátky, alebo nastrúhaný na jemno. Mäso spojte špáradlom, aby syr počas vysmážania nevytekal. Mäso potom obaľte v múke, vyšľahaných vajíčkach a na záver v strúhanke alebo jemných kukuričných vločkách. Vysmážajte v horúcom oleji do zlatista. Po vysmažení vyberte špáradlá a podávajte. Prajeme dobrú chuť!
zdroj: babskeveci.sk (M)