Domáca treska

Loading...
(1.5 / 5)

Treska s rožkom alebo chlebom je už taká klasika, ktorú mnohí ľudia milujú na raňajky či na večeru. Nemusíte si ju však kupovať. Zvládnete si ju pripraviť aj doma. Recept sme našli na sociálnych sieťach.

Na domácu tresku budeme potrebovať

  • 1 500 mililitrov vody
  • 150 mililitrov octu
  • 4 bobkové listy
  • 6 kúskov čierneho korenia v celku
  • 3 PL horčice
  • tresku
  • mrkvu
  • cibuľu
  • majonézu
  • soľ
  • korenie

Domácu tresku si pripravíme nasledovne

  • Do vody pridáme ocot, bobkové listy, čierne korenie a necháme päť minút prevariť. Potom vložíme rybu, ktorú varíme približne 15 minút. Medzitým si uvaríme mrkvu domäkka.
  • Potom rybu vyberieme a pretlačíme vidličkou. Pridáme uvarenú mrkvu.
  • Nadrobno si nakrájame cibuľu, ktorú taktiež pridáme spolu s horčicou a majonézou. Poriadne premiešame a dochutíme soľou a čiernym korením. Ak sa nám zdá málo kyslá, pridáme ešte ocot.

Chutil ti tento recept?

komentárov

x