Piškótová torta je proste klasika, ktorá poteší dospelých, ale aj deti. Je to výborný rýchly dezert, ktorý vás osvieži a zároveň zasýti každého, kto si rád pochutí na sladkom.
Na piškótovú tortu potrebujeme
Piškótovú tortu si pripravíme nasledovne
- Do tortovej formy si naukladajte piškóty. Nakrájajte banán, ktorý potom poukladáte na piškóty. Kyslú smotanu si v miske zmiešajte s vanilkovým cukrom.
- Zalejte prvú vrstvu smotanou. Opäť naukladajte piškóty a na ne dáte čučoriedky alebo mrazené ovocie. Takto vrstvite podľa toho, akú veľkú máte formu.
- Poslednú vrstvu zalejte smotanou. Môžete aj posypať grankom poprípade ozdobiť ovocím. Dajte zachladiť do chladničky minimálne dve hodiny, aby vám piškóty zmäkli.