Zázvorová marináda

Loading...
(5 / 5)

Budeme potrebovať:

500 g mäsa

2 cm koreňa zázvoru

4 polievkové lyžice sójovej omáčky

Mletú červenú papriku

Postup:

Ak sa chystáte grilovať alebo piecť hovädzie mäso, táto marináda je to pravé orechové. Najprv nastrúhajte koreň zázvoru na strúhadle na jemnú masu. Mäso nakrájame na väčšie kusy, pridáme k nemu strúhaný zázvor a červenú papriku a zamiešame. Pridáme sójovú omáčku a premiešame. Mäso naložené v marináde necháme stáť 2 až 4 hodiny. Čím dlhšie sa mäso marinuje, tým má pikantnejšiu chuť (vďaka zázvoru).

herringinfurs.blogspot.com

zdroj: babskeveci.sk (Jana L), takprosto.cc

Chutil ti tento recept?

komentárov

x