Vynikajúci tip na obed alebo večeru, z ktorej vám ostane aj na druhý deň zdieľala Monika. Keď tieto cestoviny odležia v chladničke, na druhý deň chutia ešte lepšie. Sú z jednej misy a ich príprava netrvá dlho. Vyskúšajte aj inú verziu, ktorú si určite zamilujete.
- kuracie prsia
- cestoviny
- cherry paradajky
- 2 strúčiky cesnaku
- nastrúhaný syr
- bazalka
- soľ a korenie
Postup:
- Kuracie prsia nakrájame na kocky a dáme dusiť. Pridáme nakrájané paradajky, pretlačený cesnak a osolíme a okoreníme. Poslejeme troškou vody alebo vývarom. 10 minút varíme.
- Do zapekacej misy vysypeme suché cestoviny a pomiešame s omáčkou. A pod alobalom v rúre dopečieme. Keď sú už cestoviny mäkké, asi po 10 minútach, dáme dole alobal. Posypeme nastrúhaným syrom, ozdobíme paradajkami a dopečieme. Na vrch už len čerstvá bazalka. Dobrú chuť.