Chystáte sa počas víkendu piecť, no nechce sa vám vymýšľať, či hľadať nové recepty? Najlepšie sa zaobídete s obyčajnou piškótou a týmto fantastickým sladučkým tvarohovým krémom.
Krém je vhodný do všetkých druhov tort, zákuskov, či dokonca koláčov. Vynikajúco chutí s piškótovým cestom, ale aj v taštičkách z lístkového cesta, či natretý na domácich maslových sušienkach. Jeho výroba je extrémne jednoduchá.
320 g jemného tvarohu
175g masla
90g práškového cukru
65g kondenzovaného mlieka
1 balíček vanilínového cukru
1 PL koňaku
Vyšľahajte zmäknuté maslo s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom do kaše. Pridajte kondenzované mlieko a šľahajte na najvyššej rýchlosti. Na konci pridajte koňak a tvaroh. Všetko dôkladne zmiešajte a vyšľahajte a môžete dávať na cesto. Dobrú chuť!
(Monika), vk.com