Rýchla hrnčeková bábovka s hrozienkami

Loading...
(0 / 5)

Ak neviete, čo narýchlo upiecť, rozhodne si založte do kuchárskej knižky tento recept. Bábovka s hrozienkami je najjednoduchší a zároveň snáď aj najlepší koláč ku káve, alebo pre vopred neohlásenú návštevu. A čo je hlavné – chutí fantasticky!

Budete potrebovať:

2 vajcia

2 šálky polohrubej múky

1 šálka bieleho jogurtu

1 šálka práškového cukru

1 balíček prášku do pečiva

1 balíček vanilkového cukru

100g hrozienok

1 PL masla

Postup prípravy:

V hlbšej miske si vyšľahajte celé vajcia s cukrom a jogurtom. Potom pomaly pridávajte múku, prášok do pečiva a vanilkový cukor. Na záver do cesta nasypte už len hrozienka a ručne premiešajte. Bábovkovú formu si vymastite maslom a vylejte do nej cesto. Pečte pri teplote 180 stupňov 30-35 minút. Podávajte teplu! Prajeme dobrú chuť.

zdroj: babskeveci.sk (M)

Komentovať

Chutil ti tento recept?

komentárov

x