Nepečená kokosovo-kakaová roláda

Loading...
(5 / 5)

Nepečené rolády sú nielen na Vianoce ideál a ak nestíhate, prípadne vám chýba posledný koláčik, toto je istota. Nájdete ju takmer na každej návšteve a vždy ju niekto ochutná. Pripravte si dvojfarebnú roládu pokojne aj na poslednú chvíľu. Je nepečená a nebudete potrebovať nič extra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Székelyová … Revúca 💚💚 (@jana.szekelyova) on

Na nepečenú roládu budeme potrebovať:

  • Marina keksy
  • 200 gramov práškového cukru
  • 5 PL kakaa
  • 1 dcl uvarenej kávy
  • 1 dcl rumu
  • kokos

Plnka

  • 200 gramov masla
  • 200 gramov práškového cukru
  • 55 gramov kokosu

Postup:

  • Marina keksy pomeľte na mlynčeku alebo poriadne rozmixujte. Do rozomletej zmesi pridáme cukor, kakao, horúcu kávu s usadeninou. Všetko zmiešajte.
  • Potom pomaličky pridajte rum. Pomaly preto, aby cesto nebolo ani suché ani mokré. Ak cesto nemáte stále v kope, čiže sa neodliepa od misky pridajte trochu teplej vody.
  • Zmäknuté maslo rozmixujeme s práškovým cukrom a potom pridáme kokos a zamiešame. Pripravíme si papier na pečenie, rozložíme na stôl či dosku a posypeme kokosom. Hotové tmavé cesto na mastnom papieri rozvaľkáme.
  • Na cesto rozotrieme biely mäkký krém. Pomocou mastného papiera zrolujeme. A dáme stuhnúť na 3 hodinky do chladničky.

Lucia M.

Chutil ti tento recept?

komentárov

x