Pudingové zákusky sú tie najlepšie. Tento môžete pripraviť dvomi spôsobmi. Buď urobíte jednu vrstvu cesta a puding bude na nej alebo sa rozhodnete pre rezy, ktoré budú upečené z viacerých plátov. Každopádne, chuť vynikajúca!
Bielky si vyšľaháme s cukrom, pridám žĺtky, kakao a sódu bikarbónu. Cesto vylejeme na plech a papier na pečenie. Papier potrieme olejom, aby sa cesto neprilepilo. Na tento koláčik budeme potrebovať minimálne 3 pláty, no dá sa pripraviť aj z dvoch, prípadne z jedného, len zdvojnásobte dávku, aby bolo cesto vyššie.
Plnku si pripravíme nasledovne. Z mlieka, cukru, žĺtkov uvaríme spolu so Zlatým klasom puding a do horúceho vmiešame vyšľahaný sneh. Šľahačky si vyšľaháme so stužovačmi a vrstvíme. Plát cesta, plnka, opäť plát cesta, plnka, cesto a šľahačka na vrch. Ak budete mať len jeden hrubší plát, navrstvite naň puding a na vrch dajte šľahačku. Koláčik dáme do chladničky a po pár hodinách môžeme podávať. Dobrú chuť.