Kivi marináda

Loading...
(3 / 5)

Budeme potrebovať:

500 g mäsa

1 veľké kivi

1 cibuľa

1 čajová lyžička mletej červenej papriky (sladkej)

Sušený koriander

Kôpor

Mletý koriander

1 pohár perlivej minerálnej vody

Postup:

Táto marináda je najlepšia na prípravu hovädzieho alebo jahňacieho mäsa. Kivi dodáva mäsu zaujímavú chuť a zároveň ho robí jemnejším a mäkším, takže sa vám bude v ústach rozplývať. Cibuľu a kivi nakrájajte na malé kocky. Mäso nakrájame na väčšie kusy, okoreníme a vmiešame k zmesi kivi a cibule. Zalejeme pohárom minerálky a všetko dobre premiešame. Marínujeme len niekoľko hodín.

volshebnaya-eda.ru

zdroj: babskeveci.sk (Jana L), takprosto.cc

Chutil ti tento recept?

komentárov

x