Krehký, jemný a priam francúzsky elegantný! Aj medzi koláčmi panujú módne predpisy a tento čučoriedkovo-kokosový tart je jednou z najväčších delikates, aké môžete položiť na stôl pred svojich hostí. Vyskúšajte ho, nie je náročný, je veľmi nápaditý, na pohľad krásny a mimoriadne chutný.
Na cesto
2 ½ šálky mandľovej múky
½ šálky kokosových vločiek
½ šálky medu
Na plnku
1 plechovku chladeného kokosového krému (kokosová šľahačka)
¼ šálky medu
Na ozdobu
300 g čerstvých čučoriedok
V miske si zmiešajte všetky ingrediencie na cesto a poriadne ich roztlačte do tortovej formy, alebo do formy na tart. Cesto dajte do chladničky stuhnúť. Plnku si pripravíte ešte jednoduchšie. Zmiešajte kokosový krém a med s ručným šľahačom, až kým nebude hustý. Potrvá vám to približne 10-12 minút. Ten dajte na pripravené vychladené cesto, prikryte potravinovou fóliou a dajte opäť do chladničky, kým nestuhne. Na záver koláč len ozdobte čerstvými čučoriedkami a podávajte. Prajeme dobrú chuť!