Nepečený čučoriedkovo-kokosový koláč

Loading...
(1 / 5)

Krehký, jemný a priam francúzsky elegantný! Aj medzi koláčmi panujú módne predpisy a tento čučoriedkovo-kokosový tart je jednou z najväčších delikates, aké môžete položiť na stôl pred svojich hostí. Vyskúšajte ho, nie je náročný, je veľmi nápaditý, na pohľad krásny a mimoriadne chutný.

Budete potrebovať:

Na cesto

2 ½ šálky mandľovej múky

½ šálky kokosových vločiek

½ šálky medu

Na plnku

1 plechovku chladeného kokosového krému (kokosová šľahačka)

¼ šálky medu

Na ozdobu

300 g čerstvých čučoriedok

Postup prípravy:

V miske si zmiešajte všetky ingrediencie na cesto a poriadne ich roztlačte do tortovej formy, alebo do formy na tart. Cesto dajte do chladničky stuhnúť.

Plnku si pripravíte ešte jednoduchšie. Zmiešajte kokosový krém a med s ručným šľahačom, až kým nebude hustý. Potrvá vám to približne 10-12 minút. Ten dajte na pripravené vychladené cesto, prikryte potravinovou fóliou a dajte opäť do chladničky, kým nestuhne. Na záver koláč len ozdobte čerstvými čučoriedkami a podávajte. Prajeme dobrú chuť!

tryityoumightlikeit

zdroj: babskeveci.sk (Monika), tryityoumightlikeit

Chutil ti tento recept?

komentárov

x