Dobrých receptov nie je nikdy dosť. Po tom, ako sme vám priniesli recept na domáci termix, ukážeme si ďalší skvelý recept na domáci Pribináčik.
500 g bieleho jogurtu
1/3 šálky kyslej smotany
1/2 šálky hnedého cukru
1 polievkovú lyžicu želatíny
1/2 vanilkového cukru
Pripravíme si želatínu, podľa inštrukcií, ktoré nájdeme na obale. Necháme ju napučať a zohrejeme, no neprivedieme do bodu varu. Jogurt si zmiešame s kyslou smotanou a cukrom. Mixérom zmes miešame približne 3 minúty a pridáme hotovú želatínu. Zmes znovu dôkladne premiešame.
Pribináčik prelejeme do misy a necháme ho vytuhnúť v chladničke. Vychladený Pribináčik môžeme dochutiť podľa vlastnej chuti napríklad nastrúhaním čokolády či pridaním orechov. Dobrú chuť.
zdroj: babskeveci.sk (Lucia M.), rukimam.ru