Toskánske kuracie prsia s cesnakom a sušenými paradajkami

Loading...
(4 / 5)

Recept, ktorého príprava trvá necelých 30 minút a chuťovo je ako z reštaurácie. Svojou krémovosťou, špenátom a sušenými paradajkami sa u nás vyšvihol medzi top 10. Proste láska na prvé sústo!

Budeme potrebovať:

500 g  kuracích pŕs

2 PL olivového oleja

250 ml smotany na varenie

1/2 hrnčeka kuracieho vývaru

1 ČL cesnaku v prášku

1 ČL talianskeho korenia

1/2 hrnčeka parmezánu

1 hrnček nasekaného špenátu

1/2 hrnčeka sušených paradajok

Postup:

Do veľkého hrnca pridáme olivový olej a kuracie prsia opečieme na miernom ohni približne 3-5 minút z oboch strán. Takto upečené prsia vyberte z hrnca.

Prilejte smotanu, vývar, cesnakový prášok, korenie a parmezán. Povarte, kým zmes nezačne hustnúť. Pridajte špenát a sušené paradajky a povarte, kým sa špenát nestiahne. Opečené kuracie vložte do omáčky a takto podávajte s cestovinami. Dobrú chuť!

 (Bianka), therecipecritic.com

Chutil ti tento recept?

komentárov

x