Recept, ktorého príprava trvá necelých 30 minút a chuťovo je ako z reštaurácie. Svojou krémovosťou, špenátom a sušenými paradajkami sa u nás vyšvihol medzi top 10. Proste láska na prvé sústo!
500 g kuracích pŕs
2 PL olivového oleja
250 ml smotany na varenie
1/2 hrnčeka kuracieho vývaru
1 ČL cesnaku v prášku
1 ČL talianskeho korenia
1/2 hrnčeka parmezánu
1 hrnček nasekaného špenátu
1/2 hrnčeka sušených paradajok
Do veľkého hrnca pridáme olivový olej a kuracie prsia opečieme na miernom ohni približne 3-5 minút z oboch strán. Takto upečené prsia vyberte z hrnca.
Prilejte smotanu, vývar, cesnakový prášok, korenie a parmezán. Povarte, kým zmes nezačne hustnúť. Pridajte špenát a sušené paradajky a povarte, kým sa špenát nestiahne. Opečené kuracie vložte do omáčky a takto podávajte s cestovinami. Dobrú chuť!
(Bianka), therecipecritic.com