Rezance s tvarohom na sladko aj na slano

Loading...
(3.3 / 5)

Nájde sa tu niekto, kto by nemiloval rezance s tvarohom? Dajú sa pripraviť na sladko aj na slano, sú jednoduché, nezaťažia váš žalúdok a ak nechcete stáť dlho pri sporáku, toto jedlo je pripravené naozaj do 20 minút. My vám prinášame obe variácie, pretože si raz nevieme vybrať, ktorá nám chutí viac. Ako je to u vás?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peter TenTaTo Formela (@ten_tato) on

Budeme potrebovať:

  • široké rezance
  • tvaroh
  • na sladkú verziu práškový cukor, trošku škorice, hrozienka
  • na slanú verziu slaninu, soľ korenie, trošku rasce

Postup:

  • Rezance si klasicky uvaríme vo vode. Ak ich idete pripravovať na sladko, stačí, ak si v miske vymiešate tvaroh s hrozienkami, pridáte trošku škorice a dochutíte cukrom. Ak chcete, pokojne pridajte muškátový oriešok alebo vanilku. Premiešame s rezancami a môžeme podávať.
  • Na slanú verziu si opečieme slaninku, pridáme trošku rasce a tvaroh si osolíme a okoreníme. Zmiešame s rezancami a podávame. Dobrú chuť.

zdroj fotky: instagram/facebook, Lucia M.

Chutil ti tento recept?

komentárov

x