Pečené zemiaky s kyslou smotanou

Loading...
(2.7 / 5)

Hodia sa ako príloha k mäsu, no chutiť vám budú aj samostatne. Toto sú vynikajúce pečené zemiaky s kyslou smotanou, ktoré sú pripravené rýchlo a ako chuťovka sú úžasné.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Susie RDN (@carolinesusierd) on

Budeme potrebovať:

  • zemiaky
  • soľ a korenie
  • kyslá smotana
  • pretlačený cesnak
  • parmezán
  • anglická slanina
  • kečup

Postup:

  • Zemiaky si ošúpeme, umyjeme a nakrájame na rovnako hrubé kolieska. Naukladáme ich na plech s papierom na pečenie. Osolíme, okoreníme, môžeme posypať aj bylinkami alebo mletou červenou paprikou. Pečieme ich na 200 stupňov 15 minút.
  • Na každý zemiak si potom dáme trochu kečupu a kyslej smotany, na to štvorček anglickej slaniny a posypeme ich parmezánom. Dopekáme ich ešte ďalších 15 minút. Jednoduché, rýchle a fantastické, dobrú chuť.

Lucia M.

Komentovať

Chutil ti tento recept?

komentárov

x