Morčacie prsia so smotanou

Loading...
(2 / 5)

Niekomu chutia viac ako kuracie. Ak idete pripravovať morčacie prsia, určite vyskúšajte tento recept. Sú šťavnaté, v rúre sa nevysušia a sú dokonale dochutené. Podávame s ryžou alebo aj so zemiakmi či cestovinami. 

Na morčacie prsia so smotanou budeme potrebovať:

  • morčacie prsia
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 3 PL horčice
  • smotana na šľahanie
  • soľ a korenie
  • strúhaný syr
  • olej

Postup:

  • Morčacie prsia si očistíme a narežeme na plátky. Osolíme a okoreníme ich a opražíme z každej strany na oleji tak, aby sa uzavreli póry. Takto upečené mäso dáme do misy. Smotanu zmiešame s pretlačeným cesnakom a horčicou a touto zmesou zalejeme mäso.
  • Na zaliate mäso dáme postrúhaný syr a dáme piecť na 25 minút do rúry vyhriatej na 200 stupňov. Podávame ideálne s uvarenou ryžou. Dobrú chuť.
Komentovať

Chutil ti tento recept?

komentárov

x