Plnené bagety vo vajíčku

Loading...
(5 / 5)

Aj u vás je na večeru často chlebík alebo rožok vo vajíčku? Ak áno, potom vás zaujme aj tento recept. Potrebovať budete staršie rožky alebo bagety, ktoré sú trochu väčšie. Stačí ich naplniť, obaliť vo vajíčku a vypražiť. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Семейная кухня (@familykuhnya) on

Budeme potrebovať:

  • mleté hovädzie mäso 300 gramov
  • 4 vajíčka
  • 50 ml mlieka
  • 1 bageta (alebo rožky)
  • soľ a korenie
  • olej
  • 2 PL múky

Postup:

  • Bagetu si narežeme na hrubšie kolieska. Za každého kúsku vyberieme striedku, aby ostala len kôrka. Striedku si pomelieme a zmiešame s hovädzím mletým mäsom.
  • Pridáme soľ a korenie. Mäsovou plnkou naplníme bagety a klasicky ich obalíme. V jednej miske si zmiešame vajíčka s mliekom, do druhej si dáme múku. Bagety najskôr omočíme vo vajíčku, potom v múke a potom znovu vo vajíčku.
  • Vypražíme ako chlieb vo vajíčku z každej strany. Podávame aj s kečupom. Dobrú chuť.

Lucia M.

Foto: pixabay

Chutil ti tento recept?

komentárov

x