Ak ste premýšľali nad tým, ako pripraviť k mäsu prílohu, aby nebola len taká obyčajná, inšpirujte sa našim receptom a skúste pripraviť túto…
Máte radi lístkové cesto? Všetci fanúšikovia nadýchaného, no krehkého cesta si prídu na svoje. Lístkové cesto je tak univerzálne, že ho…
Kedy pečiete medovníky vy? Ja začínam už 6 týždňov pred Vianocami, pretože som rada pripravená skôr a aspoň mi ostáva viac…
Piškótové cesto. Najpoužívanejšie cesto pri pečení a majstrovaní koláčov. Napriek tomu nie je piškóta ako piškóta. Nie každý ju vie pripraviť tak,…
Či už túžite po nových chutiach na sendvičoch, zelenine, zemiakoch alebo mäse, určite by ste mali siahnuť po ochutenom masle. Práve…
Krémeše sa už dnes pripravujú na mnoho spôsobov a jedným z tých lepších je ich čokoládová variácia. Chutia rovnako a predsa inak. Čokoládové krémeše…