Piškótové cesto. Najpoužívanejšie cesto pri pečení a majstrovaní koláčov. Napriek tomu nie je piškóta ako piškóta. Nie každý ju vie pripraviť tak,…
Či už túžite po nových chutiach na sendvičoch, zelenine, zemiakoch alebo mäse, určite by ste mali siahnuť po ochutenom masle. Práve…
Krémeše sa už dnes pripravujú na mnoho spôsobov a jedným z tých lepších je ich čokoládová variácia. Chutia rovnako a predsa inak. Čokoládové krémeše…
Pamätám si, že ako malá som vždy ohŕňala nos nad touto zeleninou. Dnes ju však často používam do polievok alebo ako…
Jedinečný zákusok si často predstavujeme ako taký, ktorý nám naservírujú v cukrárni a je upečený rukou absolútneho profesionála. Omyl! Naozaj dokonalý zákusok si…
Netradičná kombinácia exotických citrusov a domácich jabĺk s kuracím mäsom môže vyčarovať v ústach hotové nebíčko. Ako vieme, hydina a ovocie k sebe dokonale pasujú.…