Ak chcete vyskúšať niečo nové a zažiť pritom naozaj lahodnú chuť a mäkkosť mäsa, vyskúšajte upiecť zmrazené bravčové, ideálne však chudšiu časť prasiatka.…
Spomínate si ešte na sviatky u starých rodičov, kde sa stoly prehýbali domácimi dobrotami? Nie takými, ako vypekáme dnes, ale tými starými,…
Ak ste si pod pojmom „kuracia roláda“ predstavili niečo ako koláč s kuracím mäsom, alebo nebodaj niečo huspeninového charakteru, vyvedieme vás z omylu.…
Mimoriadne známy a lahodný zákusok, ktorý na Slovensku ľudovo voláme Oblíž prst, je v skutočnosti tzv. americký krémeš. A pôvod má naozaj v Amerike, odkiaľ…
Nie každá brokolicová polievka vždy vyjde tak, ako by sme si predstavovali. Ak však máte recept od renomovaného kuchára, výsledok nemôže…
Chystáte sa na Vianoce pripravovať tradičného kapra alebo dávate prednosť inej rybe? Ak vás omrzeli vyprážané filé a máte chuť na…