Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, čo by ste chceli jesť ako posledné jedlo, ak by ste si mohli vybrať? Pre…
Špíz, je slovo pochádzajúce z nemeckého jazyka, ktorý v preklade znamená bodec. Kulinárske dielo s názvom špíz je odvodené od základnej…
Bleskový obed z kuracieho mäsa a voňavých šampiňónov máte pripravený veľmi jednoducho a potrebovať budete len zopár surovín. Nenáročné jedlo, ktoré…
Každá dobrá gazdinka má zrejme v chladničke alebo mrazničke kuracie prsia. Vždy nás zachránia, keď nevieme, čo variť. S kuracími prsiami…
Nájde sa nejaký milovník mäsa, ktorému by nechutil segedínsky guláš? Hľadať ho by bolo asi veľmi náročné, no pripraviť si túto…
Každú nedeľu sa u nás naskytne známa dilema s názvom, čo na nedeľný obed. S týmto jednoduchým receptom sa mi však podarilo vyčariť hlavné…