Jahňacie mäso

Najlepší morčací perkelt

Už zo samotného názvu vyplýva, že ide o jedlo pôvodom z maďarského jedálnička. Je však skvelé, že toto jedlo sa dostalo…

(4.1 / 5)

Najlepšie marinády, zálievky a dressingy

Čo najčastejšie pripravujete na obed? U mnohých vyhráva práve mäso. Aj preto sa vám vždy budú hodiť recepty a skvelé tipy…

(4.1 / 5)

Čevapčiči s pečenými zemiakmi

Pôvod tohto jednoduchého, avšak veľmi chutného jedla je z Balkánu. Nie je možné s presnosťou určiť krajinu, pretože mnohé tvrdia, že…

(4.1 / 5)

Hovädzie po arménsky

Chašlama je veľmi známy a veľmi starý arménsky recept. Na jeho prípravu sa používa prevažne jahňacie a teľacie mäso, ale keďže…

(4.1 / 5)

Mleté mäso 5-krát inak

Mleté mäso je bežnou súčasťou každej svetovej kuchyne, no v našich končinách sme najviac zvyknutý na bravčové, hovädzie, kuracie a zriedka…

(4.1 / 5)

Originálny gruzínsky šašlík

V minulosti sa gruzínsky šašlík pripravoval ako ražniči z jahňaciny priamo na ohni. Dnes sa kuchári snažia pôvod receptu zachovať, no obohacujú ho…

(4.1 / 5)
x