Tipy na večeru

Plnené zemiaky

Receptov so zemiakmi nikdy nie je dosť. Sú skvelou a jedinečnou prílohou, môžeme ich variť, urobiť z nich kašu, potrieť ich…

(4.1 / 5)

Tradičné langoše

Langoš je pôvodom z Maďarska, čo vyplýva aj z názvu, keďže slovo „láng“ znamená v maďarčine plameň. Langoš získal názov zo spôsobu jeho výroby,…

(4.1 / 5)

Špagety so smotanovo-syrovou omáčkou s krevetami

Krevety. Aj vo vás evokujú spomienky na dovolenku? Vo mne áno. Sú pre mňa príjemnou spomienkou na teplé letné dni strávené…

(4.1 / 5)

Rýchla večera? Zapekaná brokolica s mozzarellou

Túto pochúťku si môžette spraviť na raňajky, večeru, prípadne aj ako hlavný chod, ak to s niečím skombinujete. Jedná sa o…

(4.1 / 5)

Zemiakové harule s cesnakom

U nás doma vždy boli haluškové soboty. V prípade, že sa halušky nevarili, pripravovali sme väčšinou tradičnú haruľu s kyslou polievkou.…

(4.1 / 5)

Vynikajúce hovädzie rolky

Máte radi pikantné a nezvyčajné jedlá? Pripravili sme si pre vás nesmierne jednoduchý recept, ktorý však netrafičnou chuťou prekvapí každého. Hovädzie…

(4.1 / 5)
x