Tipy na obed

Kuracie stehná so zemiakmi preliate smotanovou marinádou

Variť každý deň inú večeru dokáže byť veľmi náročné. Navyše, pokiaľ máte na starosti ešte milión iných povinností, na varenie ostáva…

(4.1 / 5)

Chlebové knedličky

K tomuto receptu nás inšpiroval jeden fakt. Klasické domáce kysnuté knedle sú síce veľmi obľúbené, no niekedy to chce zmenu. Navyše,…

(4.1 / 5)

Tradičná bryndzová polievka

Bryndzová polievka alebo ak chcete demikát je jedlo, ktoré poznali a pripravovali aj naše staré mamy. U nás sa väčšinou robievala…

(4.1 / 5)

Zapekaná kuracia misa

Ak ešte stále neviete, čo idete zajtra variť, máme pre vás skvelý tip. Tento recept by sa pokojne mohol nazvať aj…

(4.1 / 5)

Pečená kapusta v rúre

Červenú kapustu vo väčšine prípadov dusíme spolu s octom, cibuľkou a cukrom a podávame ju k pečenému mäso a knedli. Niekedy…

(4.1 / 5)

Bryndzové krokety

Čo sa u vás varí najčastejšie? Vo väčšine prípadov je v hlavnej úlohe mäso na rôzne spôsoby a k tomu príloha.…

(4.1 / 5)
x