Tipy na obed

5 tipov ako pripraviť bravčové mäso

Bravčové mäso je v našich kuchyniach obzvlášť obľúbené. Okrem toho, že je chutné, na výber je ho mnoho a je aj lacné, jeho…

(4.1 / 5)

Babičkina kapustová polievka

Bigos pochádza z tradičnej poľskej kuchyne a ide o vynikajúcu kapustovú polievku s mäsom, pripravovanú nie z kyslej, ale rovno z čerstvej kapusty! Chutí nevídane a v našich…

(4.1 / 5)

Fitness omáčka bolognese

Slávna bolognese omáčka, ktorú snáď poznajú v každom kúte sveta. Na cestovinách chutí vždy úžasne, no mnohí si myslia, že je…

(4.1 / 5)

Maslové palacinky s mäsovou plnkou

Maslové koláčiky, sušienky, maškrty. Tieto poznáme všetci, no len málokto už niekedy v živote skúsil fantastické maslové palacinky. Ich chuť je celkom…

(4.1 / 5)

Talianska kuchyňa 5-krát inak

Vonia vám talianska kuchyňa a chýbajú vám skvelé jedlá po dovolenke v tejto krajine? Aj keď ste v Taliansku nikdy neboli,…

(4.1 / 5)

Pečené kuracie stehná v horčicovo-cesnakovej omáčke

Vynikajúci recept vhodný na príjemný nedeľný obed ale aj na slávnostnejšiu príležitosť? Kuracie stehná pečené v chutnej horčicovo-cesnakovej omáčke sú tým ideálnym…

(4.1 / 5)
x