Tipy na obed

Zapekané kuracie pečienky na taliansky spôsob

Kuracie pečienky väčšinou pripravujeme veľmi podobne – na cibuľke, prípadne restované. Tento recept však poznajú Taliani a my sme mali tú česť…

(4.1 / 5)

Voňavá pohánková kaša s mäsom

Jedna z najzdravších a zároveň aj najstarších surovín na našom území je pohánka. Mnoho ľudí už na jej fantastickú chuť zabudlo, no stále…

(4.1 / 5)

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Grécka kuchyňa okrem mnohého iného miluje a priam preferuje mleté mäso v rôznych formách a podobách. Dnes sme pre vás pripravili tradičné grécke mäsové…

(4.1 / 5)

Batatové hranolky

Zemiakové hranolky sú pre nás klasikou, ktorá zasýti a v obľube ich má asi každý. Aj tento jednoduchý recept sa dá…

(4.1 / 5)

Pečené zemiaky s červenou cibuľkou

Premýšľate nad tradično-netradičnou prílohou k mäsu? Vyskúšajte pečené zemiaky so sladkou cibuľkou a chuť vášho mäsa dostane úplne inú dimenziu. Pochutia si malí…

(4.1 / 5)

Lahodná krémová omáčka na cestoviny

Pri sledovaní kulinárskych relácií a tutoriálov na internete som vždy túžila pripraviť takú krémovú omáčku na cestoviny, ktorá bude chutná už len…

(4.1 / 5)
x