Kuracie pečienky väčšinou pripravujeme veľmi podobne – na cibuľke, prípadne restované. Tento recept však poznajú Taliani a my sme mali tú česť…
Jedna z najzdravších a zároveň aj najstarších surovín na našom území je pohánka. Mnoho ľudí už na jej fantastickú chuť zabudlo, no stále…
Grécka kuchyňa okrem mnohého iného miluje a priam preferuje mleté mäso v rôznych formách a podobách. Dnes sme pre vás pripravili tradičné grécke mäsové…
Zemiakové hranolky sú pre nás klasikou, ktorá zasýti a v obľube ich má asi každý. Aj tento jednoduchý recept sa dá…
Premýšľate nad tradično-netradičnou prílohou k mäsu? Vyskúšajte pečené zemiaky so sladkou cibuľkou a chuť vášho mäsa dostane úplne inú dimenziu. Pochutia si malí…
Pri sledovaní kulinárskych relácií a tutoriálov na internete som vždy túžila pripraviť takú krémovú omáčku na cestoviny, ktorá bude chutná už len…