Tipy na obed

Miešaný šalát s cuketou

Jar je sezóna, kedy telu doprajeme čerstvosť v podobe fajnovej zeleniny a ovocia. Ak aj vy s teplom prechádzate skôr na…

(4.1 / 5)

Šampiňónové špízy

Krásne slnečné počasie, ľahký vánok a voľný deň, to všetko nás vyháňa na prvé grilovačky. Ak nie ste milovníkom mäsa, alebo…

(4.1 / 5)

Plnené zemiaky

Receptov so zemiakmi nikdy nie je dosť. Sú skvelou a jedinečnou prílohou, môžeme ich variť, urobiť z nich kašu, potrieť ich…

(4.1 / 5)

Tradičné langoše

Langoš je pôvodom z Maďarska, čo vyplýva aj z názvu, keďže slovo „láng“ znamená v maďarčine plameň. Langoš získal názov zo spôsobu jeho výroby,…

(4.1 / 5)

Špagety so smotanovo-syrovou omáčkou s krevetami

Krevety. Aj vo vás evokujú spomienky na dovolenku? Vo mne áno. Sú pre mňa príjemnou spomienkou na teplé letné dni strávené…

(4.1 / 5)

Rýchla večera? Zapekaná brokolica s mozzarellou

Túto pochúťku si môžette spraviť na raňajky, večeru, prípadne aj ako hlavný chod, ak to s niečím skombinujete. Jedná sa o…

(4.1 / 5)
x