Tipy na obed

Zeleninová polievka s cícerom

Ako často využívate v kuchyni cícer? Z tejto čoraz populárnej suroviny sa dokonca dajú pripraviť aj dezerty. To však nie je…

(4.1 / 5)

Mladé zemiaky pečené v rúre

Pri tomto recepte je dôležité, aby sme mladé zemiaky nechali minimálne hodinku marinovať. Ak tak urobíte, tento recept si obľúbite. Keď…

(4.1 / 5)

Miešaný šalát s cuketou

Jar je sezóna, kedy telu doprajeme čerstvosť v podobe fajnovej zeleniny a ovocia. Ak aj vy s teplom prechádzate skôr na…

(4.1 / 5)

Šampiňónové špízy

Krásne slnečné počasie, ľahký vánok a voľný deň, to všetko nás vyháňa na prvé grilovačky. Ak nie ste milovníkom mäsa, alebo…

(4.1 / 5)

Plnené zemiaky

Receptov so zemiakmi nikdy nie je dosť. Sú skvelou a jedinečnou prílohou, môžeme ich variť, urobiť z nich kašu, potrieť ich…

(4.1 / 5)

Tradičné langoše

Langoš je pôvodom z Maďarska, čo vyplýva aj z názvu, keďže slovo „láng“ znamená v maďarčine plameň. Langoš získal názov zo spôsobu jeho výroby,…

(4.1 / 5)
x