Omáčky

Zapekaná brokolica so syrom

Máte radi zapekanú brokolicu, no vždy vám niečo k tomuto jedlu chýbalo? Vyskúšajte ju s batátmi, syrom a vynikajúcou smotanovo-vajíčkovou omáčkou.…

(4.1 / 5)

Zapekané mäsové guľky v paradajkovej omáčke

Počas sviatkov máme všetkého dostatok. Prídu však aj dni, kedy sme so šalátu prejedení a rybu alebo rezne už nechceme ani…

(4.1 / 5)

Sviečková na smotane

Obľúbené slávnostnejšie hlavné jedlo, kde kraľuje hovädzina a koreňová zelenina. Omáčku na sviečkovú si zvykneme pripravovať aj k iným druhom mäsa,…

(4.1 / 5)

Domáci podplamenník

Podplamenník alebo poplamúch je tradičné jarmočné jedlo, ktoré bude čoskoro rozvoniavať aj na všetkých vianočných trhoch. Máte radi podplamenník? Upečte ho…

(4.1 / 5)

Nakladaný hermelín

Nakladaný hermelín nájdete takmer v každom pohostinstve a najviac si na ňom pochutíte práve keď si ho dáte k pivu alebo…

(4.1 / 5)

Pečená mrkva s medom a čili

Mrkva je vynikajúcim zdrojom betakaroténu, ktorý je pre naše telo dôležitý. Zároveň obsahuje mnoho vitamínov a minerálnych látok, aminokyselín a mastných…

(4.1 / 5)
x